Hoe werkt het

DE ACTIE WORDT DOOR ONS VERZORGD

De actie wordt van A tot Z verzorgd door stickerboek.be en sportpictures.be
De actie is ten allen tijde kosteloos voor de club, geen verdoken kosten voor, tijdens of na de actie!

Stickerpakjes worden straks bij jou in de kantine verkocht (indien gewenst nog in een aantal omliggende handelszaken) aan 1,25€. Als club ontvang je 15 tot 20% commissie op de verkoop van deze stickerpakjes!

Het aantal stickertjes in 1 pakje is afhankelijk van het aantal stickers 1 vol verzamelalbum bevat. Een vol stickerverzamelalbum kost de spaarder 60 tot 100€, en gebeurt in samenspraak met de club. Dubbele stickertjes kunnen op het einde van de actie gratis omgeruild worden voor de stickertjes die men ontbreekt. Op deze manier blijft de actie voor iedereen betaalbaar en hoeft niemand eindeloos pakjes te kopen.

Deel de stickeralbums gratis uit aan al je leden!

De stickerverzamelalbums worden gratis aangeboden aan iedereen die in het boek staat, alsook nog een extra aantal gratis boeken voor supporters en ouders van bij de club aangesloten kinderen.

Stickerboek.be plant samen met de club 1 of meerdere fotodagen in welke kosteloos verzorgd worden door ons. Heeft uw club zijn eigen clubfotograaf die zich geroepen voelt om deze foto’s te nemen en ons aan te leveren? Dan vergoeden wij de club voor deze foto’s.

Promotieaffiches en flyers worden 1 maand voor de lancering van de actie aangeleverd aan de club.

Klik gerust even door naar "layout" voor meer informatie of naar "FAQ" om op al jouw vragen een antwoord te krijgen.