FAQ

1. Het project is volledig gratis voor de club, zijn er effectief geen kosten aan verbonden?
Zoals reeds vermeld zijn er voor, na of tijdens de actie geen kosten voor de club.
Stickerboek.be investeert in de club zodat deze op haar beurt geen enkel risico neemt.
Al onze projectverantwoordelijken geven tijdens een bezoek aan jouw club ook duidelijk aan dat stickerboek.be hier ook inkomsten mee verkrijgt. De sterkte van het concept is nu net dat beide partijen hier een aardige som mee kunnen verdienen zonder dat de ene partij (de club) risico hoeft te nemen.

2. Hoeveel tijd vergt dit van onze club?
Wij zijn er ons van bewust dat vele clubs al onderbemand zijn in personeel en bovendien werken met stuk voor stuk vrijwilligers.
Wij vragen 1 verantwoordelijke binnen de club aan te stellen, welke op zijn beurt 3 tot 4 dagen tijd zal spenderen aan het project. Van deze 3 tot 4 dagen gebeurt het merendeel nog via mailverkeer.
Het overige werk wordt gedaan door stickerboek.be

3. Jullie leveren onmiddellijk een grote partij stickerpakjes aan, wat als van deze partij een deel onverkocht blijft, moeten deze dan ook vergoed worden?
Stickerpakjes die op het einde van de actie niet verkocht zijn worden terug meegenomen door stickerboek.be, deze moeten niet vergoed worden.

4. Mogen wij zoveel sponsors als we willen in het boek plaatsen?
Ja dat kan, enige voorwaarden zijn wel dat u ons deze advertenties digitaal aanlevert en dat het totale volume publiciteit nooit meer dan 15% van het boekvolume bedraagt.

5. Hoe beginnen wij aan deze sponsoring voor het boek?
Eenmaal wij een akkoord hebben van uw club vragen wij u zo snel mogelijk jullie logo door te sturen. Wij maken op onze beurt een sponsordossier aan met de mogelijkheden voor de sponsors. De bedragen die jullie aan deze sponsors vragen hoeven wij niet te kennen.

6. Mogen wij iedereen die we zelf willen in het stickerboek plaatsen?
Van elke gefotografeerde persoon heeft u de toelating nodig. Hiervoor leveren wij de nodige documenten aan. Geen afstand portretrecht = geen opname in het boek.

7. Hoeveel stickertjes zitten er uiteindelijk in een pakje?
Dit is afhankelijk van het aantal stickers een boek bevat.
De actie is dusdanig ontworpen dat het te spenderen bedrag als spaarder tussen 70 en 100€ is.
Het te spenderen bedrag zal nooit hoger zijn en wordt samen met de club bepaald.